Millest alustada, kui soovid küttesüsteemi?

1. Võta meiega ühendust

Esimene samm on meiega ühendust võtta. Sa võid meile helistada või saata kiri meilile. Koos lepime kokku sobiva aja kohtumiseks, et arutada sinu soove ja vajadusi.

2. Soovide ja vajaduste kaardistamine

Kohtumise ajal selgitame välja, mida sa täpselt soovid. Arutame kütteseadme iseloomu, võimsust ja väljanägemist. Pakume välja erinevaid võimalusi ja lahendusi, mis sobivad sinu kodu interjööriga. Samuti toome välja uusi inspiratsioone, et leiaksid just endale sobiva kütteseadme.

3. Te ei osta “põrsast kotis”!

Enne lõpliku otsuse tegemist joonistame sulle 2D või 3D joonise. See annab selge ülevaate, milline kütteseade sinu kodus välja nägema hakkab ja kuidas see sobib ülejäänud interjööriga.

4. Hinnapakkumine ja tehnilised lahendused

Pärast joonise kinnitamist koostame täpse hinnapakkumise ja selgitame välja tehnilised lahendused. Selle etapi käigus saad teada, millised on kõik kulud ja kuidas kütteseade tehniliselt tööle hakkab.

5. Ehitamine kokkulepitud ajal

Kui hinnapakkumine ja tehnilised lahendused on heaks kiidetud, lepime kokku ehitustööde ajakava. Ehitamine toimub kokkulepitud ajal ning me tagame tööde kvaliteedi ja korrektsuse.

6. Üleandmine ja kasutusjuhend

Kui kütteseade on valmis, toimub üleandmine. Samuti teeme esimese tule ning anname praktilisi juhiseid kütteseadme kasutamiseks. Lisaks anname kaasa kogu vajaliku kütteseadme dokumentatsiooni, et sul oleks kogu vajalik informatsioon alati käepärast.

Kui sul on küsimusi või vajad lisainfot, oleme alati valmis aitama!

Sarnased artiklid

Kütmisjuhend

Kaminaväljakutse: Soojus ja Säästmine

Kirjuta meile.
Veel parem - tule meile külla!